10/02/2019

Yeni Toyota Corolla Modeli Trek

SUV tipi vasıta sevenlerin ilgi çekmesi tahmin edilen olan Toyota Corolla Trek görülmemiş kabiliyetleri ve donanım farklılıklarına sahip olacak.


Son zaman SUV modellerinin çokça alaka görmesiyle beraber Toyota‘da modaya tenkit etden kullanıcıların alışkanlıklarına her şeklinde yanıt vermeye çalışıyor.Bu formülü tek müddettir araçlarına bütün yapımcılar yansıtıyor.

Hatırlarsanız Fiesta gibi B segment tek araca da yerden yükseltme çalışması yapılmıştı, bu şu demek oluyor bundan sonra yerden yükseltme çalışması yeni modellerde görmek olası.

Yeni nesili ile üstünde yeni ehemmiyetli farklılıklar uygulanan Toyota Corolla Standart sürümünden 20 milimetre oranından henüz yüksekte konumlandırılmış ayrı olarak dış dizayn teması etek desenli ızgara, LED farlar, sis farları, renkli arka camlar, bagaj kapağındaki ‘Trek’ logosu ve eteklerdeki plastik eklentiler yer alıyor ve beden kitiyle bu esası desteklenen toyota corolla trek, üst segment bisiklet yapımcısı Trek’in izlerini de taşımakta.

Bu özelliği nedeniyle de daha fazla kitleyi kendine çekmiş olacak.
Bu modelde üç değişik model bizleri beklemekte. Yeni Corolla’nın Station Wagon beden tarzı üstünde geliştirmiş bulunduğu trek versiyonunuyla beraber esas noktalarda yapılmış ehemmiyetli değişikliklerin göze çarptığını söyleyebiliriz.

Gövde üstünde ahenkli tek şeklinde makul plastik korumalar yer almış.
Bu modelde 17 inçlik alaşımlı jant seti de standart teması gelen parçalar arasında.